Bozokspor'un son maçının hakemleri belirlendi! Bozokspor'un son maçının hakemleri belirlendi!

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın gibi birçok isim sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunarak “Filenin Sultanları”nı başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Yozgat’tan tebrik yağdı!  (2)

TEBRİK AÇIKLAMALARI

Yozgat’tan birçok isim sosyal medya hesaplarından “Filenin Sultanları”nı tebrik ederek açıklamalarda bulundular.

Yozgat’tan tebrik yağdı!  (5)

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül açıklamasında, “Milletler Ligi’nden sonra şimdi de 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak ülkemizi bir kez daha gururlandıran A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yozgat’tan tebrik yağdı!

Başarılarından dolayı Filenin Sultanlarını tebrik eden AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, “Tebrikler Filenin Sultanları! 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak bizlere büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yozgat’tan tebrik yağdı!  (4)

Açıklamada bulunan bir diğer isim MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ise şu şekilde konuştu: “2023 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Filenin Sultanları’nı tebrik ediyorum. Sizinle gurur duyuyoruz.”

Yozgat’tan tebrik yağdı!  (7)

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel de açıklamada bulunan isimler arasındaydı. Açıkel, “Tebrikler filenin sultanları. Milletler ligi şampiyonluğunun ardından bugün de 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol takımımız Avrupa Şampiyonu oldu. Takımımızı canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Şampiyon Türkiye” dedi.

Yozgat’tan tebrik yağdı!  (6)

Son olarak bir diğer açıklamada bulunan isim Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, şu şekilde konuştu: “Milletler Liginde Şampiyon olarak bizleri gururlandıran bugünde 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında Sırbistan'ı 3-2 yenerek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı tebrik ediyor, bu şampiyonlukta emeği olan herkesi yürekten tebrik ediyorum.” Melike Aslı Arslan

Editör: İleri Sosyal