Emeklilere yönelik düzenlemeler hakkında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “Bugün ve yarın Cumhurbaşkanımızı dikkatle dinleyelim” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilerle ilgili düzenlemeler hakkında konuşarak, "Bugün ve yarın Cumhurbaşkanımızı dikkatle dinleyelim" çağrısında bulundu.

Ak Partili Isim Açıkladı! Seyyanen Zam Da Kritik Tarih (3)

Milyonlarca emekli, hükümetin seyyanen zam açıklamasını bekliyor. Akbaşoğlu, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalarda emeklileri heyecanlandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da düzenlenecek büyük miting öncesi soruları yanıtlayan Akbaşoğlu, "Dün Çankırı'da muhteşem bir kalabalık vardı. Bugün de büyük Ankara mitingindeyiz. Buradan Cumhurbaşkanımız ulusal ve uluslararası önemli mesajlar verecek" ifadelerini kullandı.

Ak Partili Isim Açıkladı! Seyyanen Zam Da Kritik Tarih (1)-1

Akbaşoğlu, şunları kaydetti: "Emekliler bizim için çok değerli. Çalışanlar da öyle. Ülkemizi büyüten ve kalkındıran çalışan kesimin bir parçası olan 16 milyon emeklimiz var. 2024'ü emekliler yılı ilan etmiştik ve bu doğrultuda düzenlemeler yapıldı. Emeklilerimizin beklentileri göz önünde bulunduruldu ve bu talepler değerlendirildi."

Kredi çekmek isteyen Yozgatlılara uyarı! Hesaplar değişti Kredi çekmek isteyen Yozgatlılara uyarı! Hesaplar değişti

Ak Partili Isim Açıkladı! Seyyanen Zam Da Kritik Tarih (2)

"Enflasyona ezdirmeyeceğiz. Çalışma ve Maliye Bakanlıklarımız gerekli çalışmaları yapıyor. Promosyon düzenlemesi de yapıldı. Özel bankaların da bu konuda inisiyatif alması önemli" diyen Akbaşoğlu, "Emeklilerimizin giderlerini azaltıcı, gelirlerini artırıcı ve alım gücünü yükseltici yaklaşımı göz önünde bulundurarak düzenlemeler yapmayı planlıyoruz. Bu konuda ilgili bakanlıklarımız çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız, emeklilerin taleplerini dikkate alarak siyaset yapıyor. Bu nedenle bu mitingde Cumhurbaşkanımızı dikkatle dinlemeliyiz. Haziran sonu veya temmuz başında emeklilerle ilgili düzenlemeleri yapacağız ve talepleri dikkate alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi