Adalet Bakanı, hemşehrimiz Bekir Bozdağ Şanlıurfa'dan AK Parti birinci sıra adayı gösterildi. Listenin belli olması ile birlikte Bozdağ sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu!

Bozdağ, "Peygamberler diyarı Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalı kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir şereftir. Artık vakit, Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşlerim için çalışma, koşma ve koşuşturma vaktidir." dedi.

Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Şanlıurfa Ak Parti milletvekili adayları, aziz milletimize, ülkemize, Şanlıurfa'ya ve AK Partimize hayırlı olsun. Şanlıurfa AK Parti milletvekili adayları olarak Şanlıurfa/Şanlıurfalılar için hem akıl terimizi hem de alın terimizi dökeceğiz. Rabbim, yardımcımız/muhafızımız olsun. Peygamberler diyarı Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalı kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir şereftir. Cumhurbaşkanımızın rahle-i tedrisatından geçmiş bir kardeşiniz olarak edindiğim bilgi, tecrübe ve ondan aldığım güç ile Peygamberler diyarı Şanlıurfa için çalışacağım. Artık vakit, Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşlerim için çalışma, koşma ve koşuşturma vaktidir. Kaybedecek vaktimiz yok. Yarın değil hemen şimdi, diyerek işe başlıyoruz. Ya Allah! Ya Bismillah! Haydi! Bismillâhirrahmânirrahîm." Melike Aslı Arslan

Editör: Duygucan Baloğlu