Yüreğimiz yanıyor, içimiz kan ağlıyor, hainler sevinmesin diye gözyaşlarımızı içimize akıtıyoruz.
    İçimizdeki hain, satılmış uşaklara sesleniyoruz. Bu gözyaşları sizi boğacaktır, hain emellerinizle birlikte kahrolup gideceksiniz!... Hem de leşlerinizi de toplayarak bu vatanı terk etmek zorunda kalacaksınız.
    Aklınızı başınıza toplayın ve içinizde azıcık insani sevgi varsa ona sahip çıkın!..
    Devletin zirvesi toplanıyor, devlet adamlarımız, Genelkurmay Başkanımız; “^Bizler sizin yanınızdayız” mesajını veriyorlar. Sadece onlar değil 50 Milyon Türk halkı onların yanlarında, işte bakın gökteki melekler dahi onlara saygı duyuyor. Şahitlerin ruhlarını selamlıyorlar…
    Onlar yüce mevlanın vadiyle “Ölü değil diridirler. Ve cennetle müjdelenmiş kahramanlardır!..” Hainlerin leşleri dağ başlarında kokmaya ve bir hiç uğruna serilmeye devam edecektir. Herkes aklına başına toplasın. Bu devlet güçlü bir devlettir, bu ordu şanlı bir ordudur. Üç buçuk haine papuç bırakmayacak kadar güçlüdür.
    Hakkari Gedik Tepe, Tekeli Taburuna saldırı düzenleyen hainler çok iyi bilsinler ki:
    Yakında leşleri gelecek, kahraman Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacaklardır. Bunun adı “Kardeş Kavgası değildir”  bunun adı ihanettir ve hainlerin satılmış emellerinin açığa vurmasıdır.
    İmanla, dinle, vatanla, bayrakla ve bağımsızlıkla asla alakası yoktur, olamazda…
    Sonucunu Türk-Kürt düşmanlığına taşımak isteyen hainlerin emelleri kursaklarında kalacaktır. Çünkü Türk ulusu bütündür asla bölünmez!.. Uyuşturucu ile uyuşturulup Ülkemize gönderilen hainler akıllarını başlarına toplasınlar.
    Bunun sonu yoktur, sonu ölümdür. 80 Milyon Türk insanını öldürmeden bir yere varamazla . kaldı ki, Yüce Türk Milleti tükürü ile bu hainleri boğacak güce sahiptir. Hanilere sesleniyoruz bu milletin sabrı ile oynamayın! Bu milletin sabrını denemeyin, sonuçta kaçacak delik bile bulamazsınız!..
    Acımızı içimize gömerek biz de Van'da yapılan şehit cenazelerine (Televizyon aracılığı ile) katılmış olduk. Devletin zirvesinin orada olması, birlik ve beraberlik mesajını vermeleri çok önemliydi… Üç beş çatlak ses olsa da; (hanilere cüret kazandıran bu çatlak seslerin vicdanlarına da seslenmek istiyoruz) Siyaset yapma, Muhalif olma adına bu tür yanlışlıklara girmeyin ve bu aziz vatan evlatlarını fazlaca germeyin… Kimden yanasınız diye adama sormazlar mı? Bunun adı muhalefet değildir, bunun adı siyaset hiç değildir… Çatlak seslere bu aziz millet itibar etmiyor bilesiniz.
    Hakkari Şemdinli Tekeli taburuna saldırı düzenleyen hainler bilesiniz ki, cami duvarına pislediniz, cami duvarına pisyelen köpeğin de eceli gelmiş demektir. İçinize aldığınız Türk düşmanı hainlerle birlikte o dağlarda geberip gideceksiniz… Bu vatan uğruna 11 değil ölem isteyen, şahadet şerbetini içmeya aday 80 Milyon insan var!..
    Kahraman Mehmetçiğin omuzların da memleketine uğurlanan 12 çiçek, 12 şerefli vatan evladı Cennet Bahçesinde güllerin arasında mutlu, huzurlu olduğunuzu da çok iyi biliyoruz.
    Analar gününde, babalar gününde şehitlerine ağlayıp göz yaşı döken analar, babalar, bacılar: Onlar için ağlamayın, çünkü onlar cenneti Ala'da size şefaatçi olacak kişilerdir. İnşallah sizlerinde Cennete girmesine vesile olacak o şanlı kahramanları saygıyla selamlayasınız!..
    Şundan emin olun ki, bıraksalar kadını, kızı, erkeği, çoluk çocuğu ile yaşlısıyla bu milletin tamamı şehit olmak için seferber olacaktır.
    Bu milletin sabrını deneyen hainler tarihin hiçbir döneminde başarıya ulaşmamışlardır. Vatanına, Milletine, Devletine ihanet eden hainlerin sonu ölüm olmuştur. O hainler lanetlenirken, kahramanlar ise saygı ile yad ediliyor, hürmetle anılıyorlar. Tarih bu gerçeği haykırıyor.
    Şemdinli Gedip Tepe Tekeli Taburu kahramanlarından söz ediyorduk. Dün itibariyle onların yiğit bedenleri vatan toprağına emanet edildi.
    Evet onlar artık Türk Milletinin şanlı evlatlarıdır. Mezarları başınla şanla, şerefle dalgalanacak şanlı türk bayrağı, Türk Milleti adına onları selamlayacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın…
    Ankaralı-Hüseyin Köksal, Yusufpazar, Konyalı Süleyman Ballan, Kahramanmaraşlı Elas Esendere, Elazığlı Selçuk Gökdağ, Mersinli Ömer Kara, Muşlu Mutlu Saydam, Aydınlı M. Ali Tosun, Muğlalı Sebahattin Derin, Uzunköprülü Oğuz Yelken, Keşanlı Mustafa Kaya, biz hepimiz adına Şanlı Türk Bayrağı sizi selamlamaya devam edecektir. Artık sizler bizim evladımızsınız!..
    Ateş düştüğü yeri değil hepimizin bayrağını yakmıştır ama, hainleri sevindirmemek adına ağlamayacağız…
    Her zamanki sözünüz: “ Vatan Sağ olsun!...” Bizler vatan için bayrak için, din ve inanç değerlerimiz için yaşamıyor muyuz?...