Yozgat’ta Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında beklenmedik bir yoğunluk yaşanıyor. 23 Haziran Pazartesi Günü biletlerinin neredeyse tamamı tükendi.

Yozgat Ankara

YOZGAT-ANKARA ARASI BİLET YOK

23 Haziran Pazartesi günü Yozgat-Ankara arası gidiş biletleri 3 seferde de tükendi. Sabah 8.35’de Yozgat’tan kalkan trende sadece 2 tekerlekli sandalye bileti kaldı. Aynı şekilde 14.35’te ve 19.15’de kalkan trenlerde de 2 kişilik tekerlekli sandalye bileti kaldı. Geriye kalan biletler tükendi.

Ankara Yozgat

ANKARA-YOZGAT ARASI YOĞUNLUK 

Yozgat'ta kontroller yapılıyor: Aman kaybınız olmasın!
Yozgat'ta kontroller yapılıyor: Aman kaybınız olmasın!
İçeriği Görüntüle

YHT’nin Ankara’dan Yozgat’a yaptığı 3 seferde de yine biletler tükendi. Saat 07.00’da, 13.22’de ve 18.40’da Ankara’dan Yozgat’a sefer düzenleyen YHT’de tüm seferlerde 2 kişilik tekerlekli sandalye bileti kaldı. Kalan tüm biletler tükendi.

Yozgat Sivas

Sivas’a gidişlerde de durum pek değişmiyor. YHT’nin Yozgat’tan Sivas’a yaptığı 3 seferde de yine biletler tükendi. Saat 08.35, 14.35 ve 19.15’de Yozgat’tan Sivas’a düzenlenen seferlerde sadece 2 kişilik tekerlekli sandalye bileti kaldı. Kalan tüm biletler tükendi.

Sivas Yozgat

SİVAS-YOZGAT ARASI ÇOK SAYIDA BİLET VAR

Sivas’tan Yozgat’a dönüşlerde ise vatandaşlar bilet bulmakta zorlanmıyor.  Sivas’tan 07.10, 13.20 ve 17.50’de düzenlenen seferlerde çok sayıda boş bilet bulunuyor.

07.10 seferinde 50, 13.20 seferinde 52 ve 19.15 seferinde 78 boş bilet bulunuyor.

Muhabir: Hüseyin Buğdaycı