Ziyaret kapsamında, 1986 yılında şehit olan Yılmaz Babayiğit'in ailesi ile Kıbrıs gazisi Mehmet Turan’ın ailesini ziyaret eden Topal ve Çelik, kahramanların emanetlerine olan vefalarını gösterdi.
Ziyaretlerde, şehit ve gazi ailelerinin ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, devletin ve toplumun, şehitlerin emanetleri ve gazilerinin yanında olduğu mesajı verildi.
Bu tür ziyaretlerin, şehitlerin ve gazilerin fedakarlıklarının unutulmadığını vurgulayan Topal ve Çelik, ailelerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal, "Şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak, bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Bu ziyaretlerle hem onlara olan minnettarlığımızı gösteriyor hem de ailelerin moral ve motivasyonlarını artırmayı amaçlıyoruz" dedi.