4 Mart 2025 Salı günü saat 22.47’de kayıp ihbarı verilen Oğuz’un, Akçakışla Köyü Göleti yakınlarında terk edilmiş halde bulunan aracının bulunduğu bölgede yoğun bir çalışma yürütülüyor.
GENİŞ KAPSAMLI ARAMA ÇALIŞMALARI
Bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına AFAD, Jandarma, Emniyet, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Milli Eğitim Bakanlığı Arama Kurtarma Birimi (MEB AKUB) ekiplerinden oluşan 150 kişilik bir ekip katılıyor.
25 araç, 1 iz takip köpeği, 1 kadavra köpeği, su altı arama cihazları ve drone desteği ile gölet çevresi ve kırsal alan detaylı şekilde taranıyor.
Yetkililer, çalışmaların titizlikle sürdüğünü ve Oğuz’a ulaşabilmek için tüm imkanların seferber edildiğini belirtirken, bölge halkı da gelişmeleri endişeyle takip ediyor. Arama faaliyetlerinin gece gündüz aralıksız devam edeceği öğrenildi.
Valimiz Mehmet Ali Özkan, arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.