Sarıkaya Belediyesi, Kayapınar Mahallesi'nde bulunan 336,64 metrekarelik alan üzerindeki depo yıkım işi için hurda karşılığı ihale gerçekleştireceğini duyurdu.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, Kayapınar Mahallesi Ada 278, Parsel 1'de kayıtlı alanda yapılacak yıkım işi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45, 46 ve 47. maddeleri gereğince açık artırma usulüyle 1 Temmuz 2025 tarihinde saat 14.00'te Belediye Başkanı Odası'nda, Encümen huzurunda gerçekleştirileceği bildirildi.
İhaleye katılmak isteyenlerin, mesai saatleri içinde Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü İhale Birimi'nden ihale dokümanlarını inceleyebilecekleri belirtildi. İhaleye katılım için müracaat dilekçesi, şartname bedeli olarak 250 liranın ihale saatine kadar yatırılması, vekaleten katılım halinde vekaletnamenin sunulması ve geçici teminat olarak 2 bin 500 liranın yatırılması gerekiyor. Ayrıca, belediyeye su, vergi gibi herhangi bir borcun olmadığını gösteren belge de zorunlu tutuluyor.
Sarıkaya Belediye Encümeni, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.
İhale kapsamındaki işin toplam bedeli 83 bin 360 lira olarak açıklandı.