İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, yılbaşı gecesi görev başında olan emniyet personelini ziyaret ederek, güvenlik tedbirleri kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde denetledi ve görevli personele yeni yıl dileklerini iletti.
Yeni yılın huzur içinde geçmesi amacıyla kent genelinde alınan güvenlik tedbirleri çerçevesinde gece mesaisinde olan polis ekiplerini tek tek ziyaret eden Tecimer, emniyet güçlerinin özverili çalışmalarını takdirle karşıladı.
Yılbaşı gecesinin güvenli ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması için görev başında olan personele moral veren Tecimer, yeni yıl için sağlık, mutluluk ve başarı dileklerini iletti.
Ziyaretin ardından ekipler, yılbaşı gecesi boyunca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarına devam etti.