Jandarma Sarıkaya’da seminer düzenledi Jandarma Sarıkaya’da seminer düzenledi

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı kadrosuna Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden  Öğr. Gör. Dr. Nurullah Büyükgül atandı. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ise Öğr. Gör. Dr. Didem Kılıç, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’na atanarak hasta kabulüne başladı.

Rektör Prof. Dr. Evren Yaşar, Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Anabilim Dallarında Öğretim Üyesi kadrolarının tamamlanmasına yönelik başlattıkları çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Tıp Fakültesine Atama Yapıldı

Göreve geldikten sonra hastane kadrosunda eksikliği hissedilen branşları tamamlamaya yönelik yoğun çaba ve gayret gösterdiklerini belirten Rektör Yaşar, “Sağlıkta kaliteyi artırma hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni atanan hekimlerimiz,  hastanemizin uzman kadrosunu güçlendirecek ve hastalarımıza en nitelikli sağlık hizmetini sunma vizyonumuza katkı sağlayacaktır. Tıp Fakültesi kadrolarımıza göreve başladığımız günden bugüne 27 yeni Öğretim Üyesi ataması gerçekleştirildi.73 asistanımızda bu süreçte göreve başladı. Bundan sonraki süreçlerde de hastane kadromuzu güçlendirmeye yönelik atamalarımız devam edecek, Sağlık Bakanlığımıza destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bozok Üniversitesi