Bayram tatili için geldiği köyde kaybolan çocuk 5 saat sonra köylüler ve jandarma ekiplerince yapılan arama çalışmaları sonucunda bulundu.
    Ankara'da yaşayan Cafer ve Semiha Şahin çiftinin çocukları 4 yaşındaki İhsan Şahin ailesi ile birlikte bayram tatilini geçirmek üzere memleketleri Yerköy’ün Kayadibi köyüne geldi.
    Babası ve akrabaları ile birlikte Perşembe günü öğlen saatlerinde köyün 4 kilometre yakınlarındaki araziye gezmeye giden çocuk, oyun oynarken, ailesinin dikkatsizliği nedeniyle bir süre sonra gözden kayboldu.
    Çocuğu göremeyince telaşa kapılan Cafer Şahin ve Akrabaları, aramalarına rağmen bulamayınca köylülerden yardım istedi. Köylülerin de bir süre arazide yaptığı aramalardan sonuç alınamayınca durum jandarmaya bildirildi.
    Bu gelişme üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca köyün yakınlarında yapılan arama çalışmalarında küçük çocuğun izine rastlanmadı.
    Jandarmanın ve köylülerin uzun uğraşlar sonucu 5 saat sonra Kayadibine 6 kilometre uzaklıktaki köy arazisinde bulundu. Ailesine teslim edilen İhsan Şahin, köyün 6 kilometre uzaklıktaki arazisinde bulunan çalılıkların içersinde bulundu. Kaybolan İhsan Şahin’in sağlık durumu iyi olduğu bildirildi.

Editör: TE Bilişim