SPOR Toto Üçüncü Ligi Üçüncü Grup’taki temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor, devre arası transferine bana göre geç kaldı.
Kırmızı siyahlı ekibin transfer komitesi teknik direktör Semih Tokatlı’nın takımın başına gelmesi ve eksik mevkiler için listesini vermesinin ardından hiç ara vermeden transfer çalışmalarına başlasa da görüştükleri oyunculardan istedikleri sonucu alamayınca transferde de geç kaldılar.
Ligde devre arasının gelmesiyle birlikte gönderilmesi planlanan oyuncular ile yolların ayrılmasının ardından giden oyuncuların yerlerine transfer yapamayan kırmızı siyahlı yönetim bu güne kadar sadece sol bek Gökhan Lale’nin işini bitirmiş ve hafta başında Antalya kampına katılmasını sağlamışlardı. Dün ise geçtiğimiz yıllarda Yimpaş Yozgatspor formasını başarıyla taşıyan Ersen’i transfer ederek Antalya kampına gönderdiler. Ancak bu iki oyuncuda Antalya kampına ok geç katıldı ve takım içerisinde büyük uyum sorunu yaşayacaklardır. Bu iki oyuncu dışında transferi düşünülen kaleci, forvet ve orta saha oyuncusunun da transferleri gerçekleştirilip takıma katılsalar bile ancak bu oyunculardan verimi 3-4 hafta sonra alırız. Çünkü bu oyuncular takıma yeni katılıyorlar ve takımla birlikte kampta çalışma fırsatı bulamamış oyuncular olacak. Bu oyuncular takım içerisinde bana göre büyük uyum sorunları yaşayacaklardır.
Burada Yimpaş Yozgatspor yönetimini ve transfer komitesini suçlamıyorum. Bildiğim için söylüyorum gerçekten oyuncuların transferleri için yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Teknik direktör Semih Tokatlı’nın verdiği transfer listesi üzerinde oyuncuların bir çoğu ile prensip anlaşmasına varmalarına karşılık bu oyuncuların kulüpleri sorun çıkarıyor. Kulüpleriyle olan problemleri halletmeye çalışan Yimpaş Yozgatspor transfer komitesi hal böyle olunca da transferde zorunlu olarak geç kaldılar.
Umarım Yimpaş Yozgatspor ligin ikinci yarısında herkesin istediği özlediği performansı ortaya koyar ve bizlerin, taraftarlarının yüzlerini güldürür diyorum.