Kavga sırasında üzerinden araçla geçilerek öldürüldü Kavga sırasında üzerinden araçla geçilerek öldürüldü

Çankırı, Sivas ve Afyonkarahisar'da TOKİ tarafından konut başvuruları alınmaya başlandı. Başvurular e-Devlet üzerinden değil, kamu bankaları aracılığıyla yapılıyor.

T O K İ (1)

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2025 yılı itibarıyla 3 ilde konut satışlarına başlandığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, başvurular bugünden itibaren Çankırı, Sivas ve Afyonkarahisar illerinde alınmaya başladı. Başvurular e-Devlet kapısı üzerinden değil, kamu bankaları aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

T O K İ (3)

Satışa sunulan konutların 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle vatandaşlara sunulduğu belirtilirken, 2+1 dairelerin aylık taksitlerinin 9 bin TL'den başladığı, 3+1 dairelerin ise 10 bin TL taksitle satışa sunulduğu ifade edildi. Net kullanım alanı 2+1 dairelerde yaklaşık 70 metrekare, 3+1 dairelerde ise yaklaşık 90 metrekare olarak belirtildi. Brüt büyüklükler ise sırasıyla 90 ve 110 metrekare civarında.

T O K İ (2)

Bu üç il dışında kalan bölgeler için TOKİ konut başvuru takviminin kademeli olarak açıklanacak. Yozgat bu kapsamda şu an için listede yer almadı.

Vatandaşlar, başvuru ve ödeme koşullarıyla ilgili detaylı bilgiye kamu bankalarından ulaşabilecek.

Kaynak: Haber Merkezi