İlk olarak Sağ bek mevkiinde oynayan Ziya İstek ile el sıkışan kırmızı siyahlı yönetim daha sonra daha önce Yozgatspor’da forma giymiş forvet oyuncusu Hakkı Tosun ve sağ bek oyuncusu Adem Gültek ile el sıkıştı. Son olarak iç transferde Selim Öztürk ile anlaşan Yozgatspor yönetimi iki günde dört futbolcuya imza attırmış oldu. 
Yeşil Yurt Belediyespor’dan transfer edilen sağ bek oyuncusu Ziya İsak, bu güne kadar 1. lig, 2. lig, 3. lig ve Bölgesel Amatör Ligde forma giydi. Tecrübeli sağ bek oyuncusu daha önce Karaköprü, Dersimspor, Tokatspor, Maltepespor, Kastamonuspor, Batman Petrolspor, Lüleburgazspor ve Sorgun Belediyespor’da forma giydi. Futbol hayatına Yerköy İdmanyurdu’nda başlayan başlayan Ziya İstek 2001 -2006 yılları arasında Yozgatspor forması da giydi. 
Hakkı Tosun Yeni Yolspor’da futbol hayatına başlayan tecrübeli isim sırasıyla Adaletspor, Akyurt Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor, 1926 Bulancakspor, Sarayönü Belediyespor Etimesgut Belediyespor, Niğde Belediyespor, Serhat Ardağanspor, Yozgatspor, Serik Belediyespor, Osmaniyespor ve Gebzespor formalarını giydi. 41 gölü bulunuyor. 
Çekerek Belediyespor’da futbol hayatına başlayan Adem Gültekin, 2014 ve 2015 yıllarında Spor toto Üçüncü Lig’inde Yozgatspor formasını giydi. Yozgatspor’dan ayrıldıktan sonra Bucak Belediye Oğuzhanspor, Yemernoğlu Yozgatspor, Yeşil Kırşehirspor ve Eğirdirspor formalarını giyen Yozgatlı oyuncu tekrar yuvaya döndü. 
 

Editör: TE Bilişim