Anadolu Üsküdarspor beraberliğinden aldığı 1 puan ile rahat bir nefes alan Yozgatsporlu futbolcular bu hafta sonu Bay geçecek Erzurum karşılaşması nedeni ile haftayı dinlenerek geçiriyor.

Sezonun 33. haftasında Erzurumspor ile karşılaşması gereken fakat rakibinin ligden çekilmesi nedeni ile haftayı Bay geçirecek olan Yimpaş Yozgatsporlu futbolcular uzun süre dinlenme şansı buldu. Ligde kalmayı da garantileyen kırmızı-siyahlı temsilcimiz haftaya oynanacak Sivas 4 Eylül Belediyespor karşılaşması çalışmaları için Pazar günü Yozgat’ta toplanacak.

            Ligin son haftası oynanacak karşılaşmaya şut, pas ve ter idmanlarıyla hazırlanacaklarını belirten Teknik adam Polat Öskan,” Ligde kalmayı başardık ve artık düşüncelerimiz yeni sezondan yana. Bir sakatlık ve istenmeyen bir durumla karşılaşmak istemiyoruz.

            Bu hafta oyunculağrımız elinden geleni yaptı ve aldığımız bir puanla lige tutunduk.

            Artık rahat nefes alabiliyoruz. Bu nedenle de bu hafta maçımız olmadığı için oyuncularımızı dinlenmeleri için tatile gönderdik.

            Onlar için uzun bir tatil olacak sonrasında ise evimizde Sivas ile karşılaşacağız. Bizim için lig bitti ama prestije hala ihtiyacımız var. Sivas maçında taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz inşallah. Maç için hazırlıklarımız Pazartesi günü başlayacak. Bu maçta bittikten sonra da yeni sezon çalışmalarımız başlayacak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim