Yozgatspor teknik direktörü Harun Aydoslu gözetiminde ligin ikinci yarı hazırlıklarının ilk idmanını yaptı. Kulüp binası önünde bulunan antrenman sahasında yapılan idman öncesinde teknik direktör Harun Aydoslu oyuncuları ile kısa süreli bir konuşma yaptı.
Haftanın ilk antrenmanında oyuncular daha çok açma germe, dayanıklılık ve adaptasyon antrenmanı yaptı. Bu gün çift idman yapacak olan kırmızı siyahlı ekip, Perşembe, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü çift antrenman yapacak. Çarşamba ve Perşembe gününü dinlenerek geçirecek olan Yozgatsporlu oyuncular daha sonra ikinci dönem kamp çalışmaları için belirlenecek olan kamp merkezine gidecekler.
Yozgatspor teknik direktörü Harun Aydoslu, Yozgat’a gelerek ligin ikinci yarısının hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Yozgat’ta iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini dile getiren Aydoslu, 30 ‘’Aralık tarihine kadar Yozgat’ta birinci etap kamp çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu zaman zarfı içerisinde ise ilimizde bir hazırlık müsabakası oynamayı amaçlıyoruz. Yozgat kampı sonuna kadar bazı günler çift, bazı günler ise tek antrenman ile günü geçireceğiz. Çift idman yaptığımız ünlerde ilk idmanımızı salonda çalışıp daha çok kondisyon ağırlıklı, öğleden sonra ise topla çalışma ve teknik taktık ağırlıklı yapmayı amaçlıyoruz’’ dedi. 

Editör: TE Bilişim