Geçen hafta evinde beklenmedik bir şekilde mağlup olan Yimpaş Yozgatspor deplasmanda İskenderunspor ile 2–2 berabere kaldı. Kırmızı-siyahlılar 2-1 mağlup götürdüğü karşılaşmadan kopmayarak, son dakikalarda beraberlik golünü buldu.

                Kendi sahasında beklenmeyen mağlubiyetle taraftarını üzen Yozgatspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden İskenderunspor ile berabere kaldı. İlk yarıya istediği gibi başlayamayan Yozgatspor 27. dakikada 1–0, 33. dakikada kalesinde gördüğü golle 2–0 geriye düştü. Karşılaşmanın ilk yarısı bitmeden geriye düşen ekip 44. dakikada İbrahim’in ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 2–1 geride kapattı. İkinci yarı rakibini daha da zorlayan bir şekilde futbol sergileyen Yimpaş Yozgatspor, konsantrasyonunu bozmadı. Aynı inançla devam eden kırmızı-siyahlı temsilcimiz 80. dakikada Veli ile beraberliği yakalamayı başardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında da galibiyet golü için uğraşan Yozgatspor golü bulamazken karşılaşma 2-2’lik beraberlik ile sona erdi. Yozgat’a puanla dönmenin mutluluk verdiğini söyleyen Teknik Direktör Polat Öskan,” İstediğimiz gibi başlayamadık ancak inancımızı bir an olsun kaybetmedik. İlk yarının sonunda attığımız gol bizi tekrar hayata dönderdi ve ikinci yarıda sahaya çok farklı çıktık.

                Sergilediğimiz futbol bize yakıştı ve kopmadığımız maçın 80. dakikasında beraberliği yakaladık. İnanıyorum ki karşılaşma biraz daha uzun sürseydi deplasmandan 3 puanla da dönebilirdik” dedi.

Editör: TE Bilişim