Lige çok iyi başlayan ve istediği oyunu ortaya koyarak adından sıkça bahsettiren Yeni Yozgatspor’da gözler Yerköy İdmanyurdu ile oynayacakları maça kilitlendi.

            Ligin yeni ekiplerinden olan ve çıktığı karşılaşmaların genelinden galip olarak ayrılmayı bilen Yeni Yozgatsporlu futbolcular hafta boyu yaptığı çalışmaların sonrasında Pazar günü oynayacağı karşılaşma için bugün istirahata çekildiler.

            Ligin hızlı ekiplerinden olan ve rakiplerine top göstermeyen ekipte sakat futbolcular ise sahalara dönmek için gün sayıyorlar.

            Yerköy İdmanyurdu karşılaşması için hazırlıklarını tamamladıklarını ve sahadan puanlarla ayrılmak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Polat Öskan,” Oyuncularımın haftalardır ortaya koyduğu futboldan memnunum. Yapılan bazı küçük hatalardan dolayı maçlar kaybederek, hataların büyükte olsa, küçükte olsa neler kaybettirebildiğini öğrendik. Yozgat ismini taşıyan ikinci takım olarak başarıya doymayan bir takımla mücadele ediyoruz. Bizim için tek başarı rakibimizi yenmek, ya da bir üst lige çıkmak olamaz.

            Biz büyük hedeflerle çıktığımız bu yolda Yozgat ismini duyurmak ve iyi yönleriyle anlatmak için varız Bu sebeple küçük başarılar olmadan tabi ki büyük başarılar elde edilmez ancak biz kısa bir süre içerisinde olmak istediğimiz yere ulaşacağımıza inanıyoruz. Oyuncularım Yerköy İdman Yurdu karşılaşması için çok iyi hazırlandılar. Tabi ki skor 90 dakikanın bitimi ile ortaya çıkacak ama biz sahaya galibiyet için girip mutlulukla çıkacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim