Sezonun ilk devresinde umduğu başarıyı bulamayan Yimpaş Yozgatspor, Yalıspor galibiyeti ile birlikte ikinci yarıya iyi başlayacaklarını söyledi.
    Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Trabzon Yalıspor ile karşılaşacak Yimpaş Yozgatspor Taknik Direktörü Sebahattin Tekin, maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.
    Tekin,  yaptığı açıklamada, Alanya' da 10 gün süren çok faydalı bir kamp geçirdiklerini belirterek, "İyi bir çalışma ortamımız oldu, futbolcularımızın çok istekli çalışması bizleri sevindirdi. İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Yalıspor ile karşılaşacağız. İlk yarıda rakibimizle kendi sahamızda yaptığımız maçı benden kazanılmış. Deplasmanda yapacağımız maçı da kazanmak istiyoruz. Tek hedefimiz galibiyet" dedi.
    Kadrolarını yaptıkları transferlerle güçlendirdiklerini ifade eden Tekin, ‘Çok iddialı bir takım oluşturduk, bunun yanında transfer çalışmalarımız halen sürüyor, bu takıma bir iki futbolcu daha katmak için uğraşıyoruz.
    İkinci yarı Yozgatlı sporseverlere çok farklı bir Yozgatspor izlettireceğiz’ diye konuştu.
    Savaşan bir takım olma yolunda olduklarını ifade eden Tekin; “Taktiksel olarak takımımızda değişiklikler yaptık. Güçlenen kadromuz ile hem kendimin ilk resmi maçını hemde takımımızın ikinci yarıda ki ilk maçını alarak moral bulup, bu moralle de yukarılara tırmanmaya devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim