Yimpaş yozgatspor’da büyük umutla gidilen, ancak büyük hüsranla dönüşen Yalı deplasmanının faturası kaptan Eray’a kesildi. Kaptan süresiz kadro dışı bırakıldı.
    İkinci yarıya büyük ümitlerle hazırlanan ve hemen hemen kadrosunu sil baştan değiştiren Yimpaş Yozgatspor, Hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Yalıspor’ da umduğunu bulamadı.
    Karşılaşmanın henüz başlarında 14. dakikada ceza alanı çizgisi üzerinde rakibini düşüren Eray Şekerci, sarı kart görerek takımının aleyhine penaltı kazandırdı.
    Kullanılan penaltı vuruşu sonrası 1-0 geriye düşen  Yozgatspor, 27. dakika da Hasan’ın rakip ceza alanında düşürülmesi ile birlikte penaltı kazandı. 30. Dakikada penaltı vuruşunu Eray Şeker kullandı fakat bu vuruşta Yalıspor kalecisi başarılı oldu.
    40. dakikada bir yan top pozisyonunda kasıtlı olmadan kaleci ile şarj eden Eray Şekerci ikinci sarı kartıda gördü ve iki sarıdan kırmızı görererk oyundan atıldı. Henüz karşılaşmanın ilk yarısı bitmeden takımını eksik bırakan Şekerci, hafta içi yapılan görüşmeler ile kulüp tarafından süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildiği öğrenildi.
    Deplasmanda olan olayları anlatan Şekerci; “Yalıspor oyuncuları ve yönetimi sürekli tahrik etmeye çalıştılar beni. Maç öncesinde otelde stadda ısınırken ve maç esnasında üzerime oynadılar. Karşılaşmanın hakemi de bunlardan bir tanesi. Daha 14. dakikada ceza alanı çizgisine girmeden rakiple omuz omuza giderken düdüğünü çalıp penaltı verdi ve sarı kartla cezalandırıldı.  Penaltı kazandık ben kullanmak istedim ve takım kaptanıydım zaten.
    Penaltı vuruşumu kaleci kurtardı
    Ardından bir yan top pozisyonu gelişti. Ceza alanının içine sokuldum o esnada kaleci ile pozisyon gereği diyebilecek bir şekilde şarj oldu. Hakem bunuda kusurlu hareket olarak değerlendirdi ve ikinci sarıyı gösterdi.
    Ben maç boyu tribünden, onların kulübesinden ve sahada ki topçularından tekmeler, dirsekler yedim. Tükürdüler bunları kimse görmüyor sanırım. Maç esnasında ve sonrasında polemiğe bile girmedim, kendim için değil saha da takımım için savaştım ama karşılaşmanın hakemi yaktı beni” dedi.
Editör: TE Bilişim