Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, Boğazlıyan Necatibey İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, Kız Voleybol takımının Yozgat'ta düzenlenen İlköğretim Okulları arası voleybol turnuvasında il birinci olmalarından dolayı gurur duyduklarını söyledi.
    Beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp Aracı ile birlikte Okulu ziyaret eden Yıldız, burada Okul Müdürü Durmuş Yaşar Kolat ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şahin Kabul ile bir süre görüştü.
    Necatibey İlköğretim Okulu Kız Voleybol takımının il birincisi olarak kendilerini gururlandırdığını belirten Yıldız, ''Öğrencilerimizin elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Her zaman bu başarılarını devam ettirmelerini diliyorum'' dedi.
    Okul Müdürü Durmuş Yaşar Kolat ise ziyaretten duyduğu memnuniyetliği dile getirdi. Kolat, ''Öğrencilerimizin başarısı bizleri de mutlu etti. Turnuvada il birincisi olmalarından dolayı öğretmen ve öğrencileri kutluyorum'' diye konuştu.
    Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, Beden Eğitimi Öğretmeni Şahin Kabul'e takdirname verirken, öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.
Editör: TE Bilişim