Son iki haftada alınan mağlubiyetler üzerine bir açıklama yapan Sportif Direktör Polat Öskan, "Hatalarımız ve şanssızlığımız sonucu son haftalarda iki mağlubiyet yaşadık. Bu iki mağlubiyet telafi edilebilecek mağlubiyetler.  Futbol hatalarla dolu bir oyundur, hatayı yapan taraf kaybeder. Ancak her mağlubiyet bir derstir. Önemli olan çıkarılması gereken dersleri çıkarıp, eksik ve zayıf noktaları belirleyip, aynı hataları tekrarlamamaktır. Biz de zayıf noktalarımızı belirledik. Eksik gördüğümüz yerleri güçlendireceğiz ve bu noktadan sonra önümüzdeki karşılaşmalara yoğunlaşacağız. Bundan sonraki çabamız, oynayacağımız karşılaşmalardan galip ayrılmak ve son iki yenilgiyi telafi etmek üzerine olacaktır.
    Grubumuzun en iddialı ve en iyi ekibi biziz. Uzun şampiyonluk yarışında iddiamızdan en ufak bir ödün vermeden ilerleyeceğiz" dedi.
    Haftasonu Yozgat Bozok Stadyumu'nda oynanacak Tekirova Belediyespor karşılaşması için hazırlıklara başladıklarını da belirten Öskan, "Haftasonu kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmaya iyi hazırlanacağız. Hazırlıklarımız haftasonuna kadar devam edecek. Dersimize iyi çalışıp, taraftar avantajını da kullanarak bu sınavdan galip çıkan bizolacağız. Bu galibiyetle de iyi bir çıkış yapacağız." dedi.
“Görevimizin başındayız”
    Sportif Direktör Polat Öskan, Yozgat kamuoyunda çıkan “Polat hoca görevi bıraktı” haberlerini de yalanlayarak şöyle konuştu:
    “Eleştiriye her zaman açığız ve saygıyla karşılarız. Ancak eleştiri çerçevesinin dışına taşanlara da fırsat vermeyeceğiz.
    Biz bu işe başlarken yüreğimizi ortaya koyduk, spor kamuoyundan ve çevreden aldığımız olumsuz tepkilere rağmen geçen sezon dibe vurmuş başarı grafiğini yükselterek zoru başardık.
    Ancak şunu belirteyim ki, biz bu yola baş koyarken neyin ne olduğunu bilerek geldik. Maruz kalacağımız olumsuz ve haksız eleştirilerin de farkındaydık.
    Burada küçük bir grup var ve hata yapmamızı bekliyorlar. En ufak bir hatada da dedikodular alıp başını gidiyor. Son haftalarda aldığımız mağlubiyetleri fırsat bilip türlü dedikodular çıkarıyorlar.
     Kimse merak etmesin burada görevimizin başındayız. Gerektiği zaman da nerde bırakacağımızı çok iyi biliyoruz. Eğer bırakacak olursak düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla, gerekli açıklamaları yaparak halkımıza duyururuz”
Editör: TE Bilişim