Yimpaş Yozgatspor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, yeni teknik direktör Alaaddin Demirözü ve ekibine olan güvenini belirtirken taraftarı da es geçmedi; “Onların desteğini hissetmek bize güç, moral oluyor” dedi.
TEK BAŞINA DA OLSA
YOZGATSPOR’DAYIM
    Kulüp Başkanı Halil Yılmaz, kulüp yönetiminde Mehmet Kıymazaslan’ın istifa etmesi nedeni ile yalnız kaldığını belirterek, her şeye rağmen sonuna kadar mücadeleyi bırakmadan devam edeceğini söyledi.
    Kulüp yönetimi noktasında her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunun altını çizen Yılmaz; “Yozgatspor’u yönetmek, o göreve talip olmak hakikaten çok önemli ve fedakarlık gerektiren bir iş. Bu noktada tek başıma da olsa üzerime düşen görevi sonuna kadar yerine getirip, Yozgatspor’umuzun başarısı için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 
ÖZKAN’A AÇIK TEŞEKÜR
    Sportif Direktör Polat Özkan’ın görevi bırakmasının tek nedeninin aldığı 90 günlük hak mahrumiyeti cezası olduğunu belirten Yılmaz; “Polat Özkan arkadaşımız asla başarısız olmamıştır.
    Zorunlu bir kan değişikliği yaşanmıştır ki değişimle birlikte sezon başında çizdiğimiz hedeflere ulaşmak için yılmadan, tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.
    Özkan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden ve yaşadıkları bazı zorluklara değinen Yılmaz, “Biz sezon başında şampiyonluk hedefi çizdik.
    Bu yolda hiçbir zorluk, hiçbir engel bizi yolumuzdan geri çeviremez. Bizim soyadımız Yılmaz ve biz soyadımıza yakıştığı şekilde yılmadan, başarıya ulaşmak için dün olduğu gibi bugün de tüm gücümüzle çalışacağız ve sezon sonunda dediğimiz gibi bu takımı şampiyonluğa ulaştıracağız” dedi.
ALAADDİN HOCA’YA
GÜVENİYORUM
    Yeni Teknik Direktör Alaaddin Demirözü ile bu güne kadar yakalanan başarılı grafiğin daha da yükseklere çıkacağına inandığını dile getiren Halil İbrahim Yılmaz; “Alaaddin Hocamızın bu zorlu görevin üstesinden geleceğine inanıyoruz” dedi.
BORÇSUZ TAKIM OLDUK!
    Yılmaz, kulübün maddi sıkıntılardan uzak, moral dolu bir takım olduğunu söyledi.
    Sadece iddaaya olan 120 bin TL’lik bir borcun bulunduğunu bunun da yarısının bu hafta içinde ödeneceğini dile getiren Yılmaz, kulübün maddi sıkıntıların olumsuz etkisinden uzak olmasının verdiği moralin de ayrıca belirlenen şampiyonluk hedefine ulaşmada önemli olduğunu sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim