Darıca Deplasmanından puan çıkartamayan kırmızı siyahlı ekip, puan cetvelinde düşme potasında kendisine yer buldu.  Ciddi oranda moral bozukluğu yaşayan kırmızı siyahlı ekibin futbolcularında görülen, maç kazanamamanın yarattığı stresle müsabakalara hazırlandı. Teknik direktör Şenol Kaba futbolcularıyla yaptığı toplantılarda gerekli uyaralırda bulunarak, formasını sahada terletmeyen, iyi niyetini göstermeyen futbolcuların boşyere zaman kaybetmemelerini,
kendilerine takım bulmalarını istediği kaydedildi. Teknik direktör Şenol Kaba, bir taraftan takımın iskeletini oluşturmaya çalışırken, diğer taraftan da takımın ligde aldığı kötü sonuçlara son verebilmenin mücadelesine girdi. Bazı futbolculardan istediğini alamayan Kaba, bunları önce yedek kulübesine ardından da tribüne çıkartıp, oturttu. Alınan bazı radikal kararlar takıma olumlu etki yapmaya başladı. Önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda Erzurum temsilcisi ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlı ekip, ardından kadroya dahil edeceği futbolcularla masaya oturacak. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda yapılacak transferlerin ardından ikinciyarı hazırlıklarına başlanılacak.
YİMPAŞ YOZGATSPOR BUGÜN TOPLANIYOR
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Yimpaş Yozgatspor, ligin ilk yarısının son haftasında deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyespor takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.
Hafta sonu misafir ettiği Mardinspor'u 7-0 yenene Yimpaş Yozgatspor, dünü izinli olarak geçirdi.
Teknik kadro ve futbolcular bugün tesislerde toplanarak, önce maçın değerlendirmesini yapacak. İlk yarının son maçında deplasmanda karşılacağı Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlanacak.
Pazar günü oynanan karşılaşmadan aldığı 3 puan ile 13’üncü sıraya yükselen Yimpaş Yozgatspor, ilk yarının son karşılaşmasından da galip ayrılarak, sezonun ikinci yarısına daha üst sıralarda başlamanın hesabını yapıyor.
Editör: TE Bilişim