Spor Toto 3'üncü Ligi 3'üncü grupta mücadele verecek olan Yimpaş Yozgatspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, takımın iyi yolda olduğunu söyledi.
Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, oluşturdukları kadroda görülen eksikliklerin bulunduğunu, bunun da giderilmesi noktasında gerdekli girişimlerin devam ettiğinin altını çizdi.
Yimpaş Yozgatspor'un verilecek destek ile çok daha iyi yerlere geleceğini anlatan Nurdoğan, kırmızı siyahlı ekibin yeni sezonda başarılı olması için üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarının altını çizdi.  Nurdoğan, Yimpaş Yozgatspor'un tek başına şampiyon olmasının mümkün olmadığını da vurgulayarak, ''Buna bizim, teknik adamın ve futbolcuların inandığı gibi şehrin ve taraftarlarında inanarak destek vermesi gerekmektedir. Bu birliktelik sağlandığı zaman hedefe ulaşmamız da danha kolay olacaktır'' şeklinde konuştu.
Kırmızısı siyahlı ekibin Başkanı Nurdoğan, takıma iki forvet oyuncu alacaklarını da ifade ederek, konuşmasını şöyle tamamladı:
''Forvet bölgesinde iki golcü oyuncuya ihtiyacımız var. Bu mevkiiler için düşünülen futbolcularla görüşmeler oldu, bazılarıyla prensip anlaşmasına da varıldı. Ancak, bu mevkiye alınacak her iki oyuncunun da çok iyi olması gerekiyor, banko forma giyebilecek oyuncu olması için diğer temaslarımızda var. Acele edip, yanlış yapmak istemiyoruz.''
Editör: TE Bilişim