Deplasmanlı Bölgesel lig’de mücadele veren Sorgun Belediyespor geçen hafta evinde yaşadığı üzüntüyü deplasmanda oynayacağı Erbaaspor ile atlatmayı hedefliyor.

            İlk Yarıya oranla ikinci yarıda daha iyi bir futbol sergileyen Sorgun Belediyespor geçtiğimiz haftanın üzüntüsünü atlatarak Pazar günü deplasmanda oynayacağı Erbaaspor karşılaşmasına konsantre olmaya çalışıyor. Geçen haftaki karşılaşmayı değerlendiren Teknik adam Pirinççi,”Konuk ettiğimiz Çorum Belediyespor maçında ilk dakikalarda bulduğumuz pozisyonu gole çevirmemizi halinde maçı kendi istediğimiz gibi götürürdük”dedi. Pirinççi, “Maçın henüz 2 dakikasında Alican kaleci ile baş başa kaldı. Alican o pozisyonu gole çevirse ya da geriden gelen Emir'e topu çıkarsa golü bulacağız. Belki ilk dakikalarda bulacağımız golle takımımız daha rahat bir futbol ortaya koyacaktı. Ancak olmadı önümüzde deplasmanda oynayacağımız Erbaaspor maçı var, şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz” dedi. Sorgun Belediyespor'un geçmiş maçlara göre artık daha iyi futbol oynamak istediğini belirten Pirinççi, “Takımımız nedendir bilinmez deplasman maçlarında daha savaşkan ve daha iyi futbol sergiliyor. Ancak kendi evimizde oynadığımız maçlarımızda tutuk futbol sergiliyor. Özellikle bazı taraftarlarımız kendi futbolcularına küfür ediyor. Buda oyuncularımızı olumsuz yönde etkiliyor” dedi.

SORGUNSPOR PİRİNÇÇİ İLE YÜKSELİŞE GEÇTİ

            Sorgun Belediyespor sezon başında lige antrenör Murat Gözübüyük ile başlamıştı. Ligin ilk 5 haftasında antrenör Murat Gözübüyük ile çıkılan maçlarda hiç galibiyet kazanamazken kalesinde toplam 10 gol gördü. Karşılığında ise rakip kaleye 2 gol atabildi. İkinci yarının başında Sorgun Belediyespor antrenörlüğüne gelen Muammer Pirinççi ile çıkılan 5 karşılaşmada 2 galibiyet alırken kalede 7 gol gördü. Karşılığında ise rakip kaleleri 7 kez havalandırdı. Sorgun Belediyespor ikinci yarıya Muammer Pirinççi ile büyük bir çıkış yakaladı. Ligde hiç galibiyet yüzü görmeyen Sorgun Belediyespor Pirinççi' nin göreve gelmesiyle birlikte 2 galibiyet yüzü gördü.

Editör: TE Bilişim