Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta verdiği mücadele sonunda ligde kalarak, baraj maçı oynama hakkını elde eden Sorgun Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor.

                24 Nisan Pazar günü Yozgat ligi şampiyonu Sarıkaya Belediyespor ile baraj maçı oynayacak olan Sorgun Belediyespor'da futbolcuların biriken alacaklarının ödemeleri yapıldı.

     Kulüp Başkanı Nihat Künbetli, futbolculara daha önce ödemeleri gereken birikmiş alacaklarını ellerinden olmayan nedenlerden ötürü geciktirdiklerini belirterek, ''Bizimle aynı ligde oynayan tüm takımların oyuncularına borçları var. Bizim de vardı. Biz bunları en kısa sürede ödeyeceğimizi belirttik. Bazı oyuncularımız, buna inanmadı. Ancak Sorgun Belediyespor olarak tüm alacaklarını ödedik. Sadece Sivas İl Özel İdare ile oynanan maçın ödemesi kaldı. Onu da Sarıkaya Belediyespor ile oynanacak maç sonrasında ödeyeceğiz'' dedi.

     Kümbetli, takımının iyi bir performans sergileyerek ligde kalarak, Yozgat Ligi Şampiyonu Sarıkaya Belediyespor ile baraj maçı oynama hakkını elde ettiğini de hatırlatarak,

                ''Eğer küme düşmüş olsaydık Sarıkaya Belediyespor lig şampiyonu olarak doğrudan BAL'da mücadele verecekti. Şimdi baraj maçı oynanacak ve galip gelen takım önümüzdeki sezon lige devam edecek. Ligde tecrübe edinmiş bir ekip olarak, yeni sezonda hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bu hedefe ulaşabilmemiz için de baraj maçını geçmemiz gerekiyor” dedi.

Editör: TE Bilişim