Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından Sorgun Belediyespor'da hafta sonu oynanan Boyabat Çeltikspor'dan alınan 3 puan ilçede sevinç yaratırken, Kulüp Başkanı Nihat Künbetli, deplasmanda alınan 3 puanın ilçede ve takımda moralleri bir hayli düzelttiğini, bu moral ile takımın çıkışının devam edeceğini belirtti.

            Künbetli, ''Lig boyunca ilk kez bir deplasman maçından galibiyetle dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sezon Muammer Pirinççi hocamızla birlikte ikinci galibiyetimizi aldık. Ligde kalan maçlarımızdan da toplaya bildiğimiz kadar puan toplayıp ligi en iyi yerlerde bitirmeyi hedefliyoruz'' dedi.

            Künbetli, takımın ligin ikinci yarısında oynadığı futboldan da oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Kümbetli, ''Takımımız ligin ikinci yarısında daha iyi bir futbol oynamaya başladı. Takımdaki tüm oyuncular canla başla mücadele ediyorlar. Oyuna giren çıkanı aratmıyor. Oynanan iyi futbol ve alınan sonuçlarla birlikte seyircimiz de maçlarımıza daha çok ilgi göstermeye başladı'' diye konuştu.

TARAFTARIN TAKIMINA SAHİP

ÇIKMASI GEREKİYOR

            Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Künbetli, taraftarların takımlarına centilmenlik içerisinde destek vermelerini istedi. Künbetli “Takımımız deplasman maçlarında daha çok koşup daha çok atak oyunu oynuyor. Ancak nedendir bilinmez kendi evimizdeki maçlarımızda biraz daha tutuk futbol sergiliyorlar. Bunun nedeninin kendi taraftarlarımızın takımlarına olan desteklerini yeteri kadar verememesinden kaynaklanıyor. Ayrıca tribünlerde bazı taraftarlarımız rakip takım futbolcularına küfür ettiği gibi kendi futbolcularımıza da küfür ediyorlar. Bunlar doğru şeyler değil. Biz Sorgun Belediyespor olarak tribündeki çatlak sesleri susturacağız. Bundan böyle seyirci gibi değil bir taraftar gibi takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Bu takım Sorgun'un takımı herkes elini taşın altına koyup takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

            Künbetli son olarak, birlik olarak ve tribün hakimiyetini alabilmek için Dernek kurma çalışmalarını başlattıklarını en kısa zamanda Derneği faaliyete geçireceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim