Çalışmalara başladığı 25 Temmuz tarihinden itibaren oynadığı 5 hazırlık maçının hiç birinde yenilgi yüzü görmeyen, 3 galibiyet 2 beraberlik alan Sorgun Belediyespor'un teknik direktörü Feridun Dündar, Nevşehir'de Kayserispor’un alt yapısı ile oynadıkları hazırlık maçında genç oyuncularına şans tanıdığını, maçın golsüz tamamlandığını bildirdi. Son hazırlık maçını ise Bölgesel Amatör Lig takımlarından Mersin Toroslar Belediyespor ile karşı karşıya geldiklerini belirten Dündar, ''Rakibimiz karşısında takımım yorgun olmasına karşın galibiyet ile ayrılmasını bildi. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen takımım attığı iki gol ile sahadan 2-1 galip ayrıldı. Oyuncularımı bu performansından dolayı kutluyorum'' dedi.
Hedeflerinin lige iyi bir başlangıç yapmak olduğunun altını çizen teknik direktör Dündar, takım olarak bir hedeflerinin bulunduğunu, bu hedefe ulaşabilmek için de çok çalışıp, önlerine çıkan her engeli de aşmak durumunda olduklarını bildirdi. Sezon başında bir çok sorun yaşayacaklarını bildikleri için sezonu erken açtıklarını ve aralıksız olarak da lige hazırlık yaptıklarını kaydeden Dündar, ''Şimdi çalışmalarımızın sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Sorgun'da devam eden çalışmalarımızda takıma son şeklini vereceğiz Hedefimiz ilk hafta Zara Belediyespor ile oynayacağımız maçtan da iyi bir sonuçla dönerek lige iyi bir başlangıç yapmaktır.”
Sorgun Belediyespor Kulübü İdari Menejeri Fatih Çilibiş ise takımın Nevşehir kampının çok yararlı geçtiğini ve kampın büyük yararlarını gördüklerini kaydetti. Çilibiş, ardı ardına oynanan maçların futbolcular üzerinde biraz yorgunluk yaratsa da hocaların yaptırdığı çeşitli dinlendirici antrenmanlarla bu yorgunlukları kısa sürede üzerlerinden attıklarını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim