İkinci yarı hazırlık çalışmalarına geçtiğimiz günlerde Sorgun İlçe Stadyumunda başlayan Sorgun Belediyespor'da ilk transfer Cihan Ulusu oldu.
    Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Muammer Pirinççi'nin referans olarak gösterdiği Cihan Ulusu, yönetimin yaptığı görüşmeler sonucu Sorgun Belediyespor ile anlaşmaya vardı. Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Muammer Pirinççi, Sorgun Belediyespor'un yeni bir havaya girdiğini ikinci yarıda bütün taraftarların çok farklı Sorgun Belediyespor izleyeceklerini belirtti. Pirinççi “Bizler buraya Sorgun Belediyespor'u alt sıralardan üst sıralara çıkarmak için burdayız. Şuanda ligde üst sıradaki takım ile puan farkımız Allah'tan fazla değil. İnşallah ikinci yarıda Sorgun Belediyespor hak ettiği yerlere getireceğiz. Bu konuda bütün taraftarlarımızın bize ve takıma güvenmesi ve destek vermesini istiyoruz”dedi.
    Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Künbetli ise, 4 Ocak 2010 Salı günü Sorgun Belediyespor'un Antalya'da 10 günlük bir kamp yapacağını söyledi. Künbetli “İkinci yarıya daha iyi hazırlanabilmek amacıyla Antalya'da 10 günlük kamp dönemimiz olacak. Ayrıca bu kamp dönemi süresi içinde 3 yada 4 futbolcu daha trasfer edeceğiz”dedi.
CİHAN ULUSU KİMDİR?
    24 yaşındaki genç futbolcu Galatasaray'ın alt yapısından yetişti. 2003-2004 yıllarında Altay'da, 2005 yılında Ayvalıkgücü Belediyespor'da, 2006 yılında Bandırmaspor'da, 2007 yılında Bornovaspor'da, 2008 yılında ise Göltürkbükü Belediyespor'da futbol oynadı. Sol Bek, Stober ve Sağ Bek'te futbol oynayan Cihan Ulusu takımla birlikte çalışmlara başladı.    

Editör: TE Bilişim