Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor ikinci yarı için çalışmalarına hız verirken transferde de boş durmuyor. Sorgun Belediyespor son olarak Kırıkkalespor'da oynayan 38 yaşındaki Mehmet Ali Barut ve Almanya' da top koşturan forvet Volkan Bulut ile anlaştı.
    Diğer yandan Almanya'da top koşturan genç futbolcu Volkan Bulut' ta Alanya kampına katılarak takım ile birlikte antrenmanlara başladı.
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
    Diğer yandan geçtiğimiz hafta salı günü 10 günlük kamp için Alanya'ya giden Sorgun Belediyespor' da çalışmalar aralıksız devam ediyor.
    Alanya Fırst Class Hotel' de konaklayan ve Kestel Belediyesine ait tesislerde çalışmalarını sürdüren Sorgun Belediyespor' un Başkanı Nihat Künbetli, takımın havasını bulduğunu ve ikinci yarıdan çok umutlu olduğunu belirtti.
    Yeni transferlerin de aralarına katılmasıyla güçlendiklerini, yapılan ağır idmanlara futbolcuların uyum sağladığını belirterek “Buradaki kampımız önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar sürecek.
    Bu arada takımımız bir yandan çalışmalarını sürdürürken bir yandan da burada kamp yapan takımlardan bir kaçı ile hazırlık maçı yapacak. Şu an bizimle aynı otelde konaklayan Ünyespor, diğer yandan Sivas 4 Eylülspor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Ayrıca Alanyaspor ile de görüşmelerimiz sürüyor. Onlarla da bir hazırlık maçı yapacağız” dedi.
    Antrenör Muammer Pirinççi de yaptığı kısa açıklamada takımın çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken günü çift idmanla sürdürdüklerini sabah, kros ve dayanıklılık idmanı, akşam ise teknik ve taktik çalışmaya ağırlık verdiklerini kaydederek takımın kondisyonunun kamp sonuna kadar istenilen seviyeye geleceğinin altını çizdi.
   

Editör: TE Bilişim