Bölgesel Amatör Ligi 4. Grup takımlarından Sorgun Belediyespor, ikinci yarının ilk haftasında konuk edeceği Amasya Üniversitesi Gençlikspor takımını puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.
    Antrenör Muammer Pirinççi, ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını, pazar günü konuk edecekleri Amasya Üniversitesi Gençlikspor takımıyla oynayacakları maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirtti.
    Pirinççi, Sorgun'lu futbolseverlerin ikinci yarıda bambaşka bir Sorgun Belediyespor izleyeceklerini ifade ederek ''Ligin ikinci yarısına çok iyi hazırlandık. Özellikle Alanya kampımız çok verimli geçti. Pazar günü Amasya Üniversitesi Gençlikspor oynayacağımız maç için taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Hedefimiz ikinci yarının ilk karşılaşmasını kazanarak iyi bir başlangıç yapmak. Ben futbolcularıma yürekten inanıyorum. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçı kazanacağız'' dedi.
    Sorgun Belediyespor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, yeni transferler Cihan, Mehmet Ali ve Volkan'ın da bu maçta forma giymesi bekleniyor.
Editör: TE Bilişim