Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Sorgun Belediyespor, Pazar günü konuk edeceği Nevşehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.
Kötü hava koşulları nedeniyle zemini karla kaplanan saha yerine bir süredir çalışmalarını kapalı hala sahada sürdüren Sorgun Belediyespor takımı, bir bölümü temizlenen ilçe stadında çalıştı.
Günü çift kale antrenman maçı yaparak değerlendiren Sorgun Belediyespor takımının teknik direktörü Adnan Çağlar, takımının çok iyi durumda olduğunu belirterek, Pazar günü konuk edecekleri Nevşehirspor’u yenerek, lige iyi bir başlangıç yapacaklarına inandıklarını söyledi. Futbolcularının antrenmanlarda oldukça hırslı bir görüntü çizdiklerini kaydeden Çağlar, ‘’Futbolcularım antrenmanlardaki hırslarını, kazanma arzularını maça da yansıtmaları halinde sahadan galibiyetle ayrılacak taraf biz oluruz’’ dedi.
Teknik direktör Adnan Çağlar, Sorgun Belediyespor’un sadece pazar günü konuk edeceği Nevşehirspor ile oynayacağı maça değil, ikinci yarıda oynanacak tüm maçlara hazır olduğunun altını çizere, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
‘’Devre arasını çok iyi değerlendirip, kadromuza yeni isimleri dahil ettik. Takımım deyim yerinde ise istim üzerinde. İkinci yarıda taraftarlarımız  farklı bir takım izleyecektir. Koşan, pres yapan, pozisyon yaratan ve yarattığı bu pozisyonlarda son vuruşları akıllıca yapıp, golle sonuçlandıran bir ekibi taraftarlarımız sahada izleyecek, rakiplerimiz ilk yarıdan farklı bir rakiple karşılaştıklarını göreceklerdir.’’

Editör: TE Bilişim