Kulüp Başkanı Kamil Kılıçarslan, “Takımımız layık olduğu Yozgat 1. Amatör Süper Ligine yeniden döndü. Başta teknik heyet ve bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. Bu yıl da yine önemli başarılara imza atacağız.” dedi.
Sarayspor Teknik Sorumlusu Çetin Uyar ise, takımın çok önemli bir başarıya imza atarak, Yozgat Şampiyonu olduğunu hatırlatarak, ''Elde edilen başarıya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu sezon kadromuza dahil edeceğimiz yeni futbolcularımızla Süper Amatör Ligde de başarılı olacağımıza inanıyorum. Takımımızı yönetim olarak gençleştirme kararı aldık. Genç ve mütevazı kadromuzla sezona hazırlanacağız ve Süper Amatör Ligde kalıcı olarak mücadelemizi sürdüreceğiz&'' diye konuştu.
Saray Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Kılıçarslan da, Sarayspor'un göstermiş olduğu başarısından dolayı başta Kulüp Başkanı Kamil Kılıçarslan  ve  teknik sorumlu Çetin Uyar ile birlikte takım oyuncularını kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Yozgat Süper Amatör 1. Liginde de Saraysporun önemli başarılara imza atacağını belirten Kılıçarslan şöyle konuştu:
“Takımımızın her zaman yanındayız, elde edilen başarı ile mutluluk duyuyoruz. Takımımızın maddi manevi her zaman yanındayız. Süper Amatör 1. Liginde de takımımıza sahip çıkarak deplasman giderleri ve futbolcularımızın bir takım ihtiyaçlarını karşılayacağız, takımımızın Süper Amatör liginde de önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Bizim amacımız Yozgat futboluna katkıda bulunmak gençlerimize sporu sevdirmektir.” 

Editör: TE Bilişim