U 17 turnuvaları Yozgat’ta futbola yeni bir renk katarken İl Özel İdarespor ise hafta sonu oynanan karşılaşmayı sarı-laciverde boyadı.
    4 takımın katıldığı ve tek devreli lig usulüne göre oynanan maçlarda takımlar Yozgat'ı gruplarda temsil etme hakkı kazanmak için büyük mücadele veriyor. Sarıkaya Belediye, Yozgat Gençlerbirliği, Yeni Yozgatspor ve Sorgun Belediyespor’un   katıldıkları ligde heyecan devam ediyor. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalarda renkli görüntüler oluşuyor. Cumartesi günü karşı karşıya gelen İl Özel İdarespor ve Sarıkaya Belediyespor’da büyüklerine centilmenlik ve futbol dersi verircesine bir performans sergilediler. Saat 11.45’te başlayan müsabakayı az sayıda futbol sever izledi.
    Hızlı başlayan karşılaşmada iki takımda karşılıklı ataklarla birbirini denedi. Sarkayalı futbolcular girdikleri pozisyonlardan sonuç alamazken, İl Özel İdare rakibinin hatalarını es geçmedi ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.Maç sonrasında konuşan Sarıkaya Teknik Direktörü Adem Akaya; “Amacımız eğer gençlerimizi spora yöneltmek, onlara bir şeyler kazandırmaksa biz bu maçı Yozgat olarak kazandık. Sahada oyuncularımız dostluk kardeşlik içerisinde bir mücadele sergiledi. Herkes hemen futbolcu olacak diye bir şey yok. Her şey zamanla oluyor. Ben çocuklarımı yenilseler de sahada ortaya koydukları örnek davranışlardan dolayı kutladım. Bu karşılaşmaların gerçek sonucunda Yozgat’ın galip olacak olması ise bize en çok haz veren olaydır” dedi.
Editör: TE Bilişim