Gümüşhane karşılaşması ile başlayan onur mücadelesine devam eden Yozgatspor yarın evinde Kahraman Maraşspor’u ağırlayacak.

                Son iki haftadır puan kaybetmeyen ve güçlü rakiplerine karşı takdire şayan bir futbol sergileyen Yimpaş Yozgatspor yarın kendi sahasında K.Maraşspor ile karşılaşacak. Hafta içerisinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Yozgatsporlu futbolcuların son idmanlarında hırslı oldukları gözlendi. İnanan bir takım haline bürünen Yozgatspor teknik patronu Polat Öskan,” Onurumuzu ortaya koyarak sahaya çıkıyoruz. Güvensizliklere rağmen kimseye aldırış etmeksizin mücadelemizi iki haftadır herkes izledi. Biz kendimizi kanıtlamanın değil Yozgatspor’u kanıtlamanın peşindeyiz. Verdiğimiz onur mücadelesi ve malubiyetsiz ligin sonuna gelme şartımızı aklımızdan bir an olsun çıkarmıyor buna göre hareket ediyoruz. Yarın’da aynı duygularla sahadaki yerimizi alacağız ve gücümüzü rakibimize göstereceğiz” dedi.

                Kalan haftaları galibiyetle geçirmek isteyen Yozgatsporlu futbolcuların da fazlası ile istekli olduğunu sözlerine ekleyen Öskan, “ Kazanmak için sahada bayılmak gerekiyorsa bunu benim futbolcum yapar” diyerek futbolcularına olan güvenini de ortaya koydu. Karşılaşmanın kendileri için önemli olduğunu belirten Kulüp Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise,” Biz takımı hocamıza emanet ettik. İnsanlar güvenmediği kişilere değil bir şey emanet etmek onlara selam dahi vermezler. Bizim güvenimizi boşa çıkarmayan hocamıza teşekkür ediyoruz. Son iki haftada ortaya koydukları futbol hepimizin umutlanmasını sağladı.

                Bu şekilde de devam edeceklerinden eminim. Bizler üzerimize düşenleri birer birer yapmaya çalışıyoruz, yarın sıra futbolcularımız ve cefakâr taraftarımızda. Futbolcular sahada Onurlu mücadelelerini verirken taraftarımız ise tribünde onları destekleyecek. Şimdiden herkesi yarın ki onur mücadelemize davet ediyorum” dedi.

                Pazar günü saat 14.30’da Bozok Şehir Stadyumu’nda K.Maraşspor’u konuk eden Yimpaş Yozgatspor’un sahaya çıkacak muhtemel onbiri şu şekilde; Ersoy, Çetiner, Eray, İrfan, Ahmet, Veli, Sinan, Emrullah, Ali İhsan, Gökhan, Hasan.

Editör: TE Bilişim