Yozgat'ta Bozok Yıldızları Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Müesseseler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında, mali müşavirler takımı penaltı atışları sonucunda mutlu sona ulaştı.
    Bölükbaşı Spor Tesislerinde düzenlenen turnuvaya toplam 16 takım katıldığı turnuvada finale kalen Mali Müşavirler ile Elit Perde takımlarının maçına ilgi yoğun oldu. Yozgat Valisi Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Yusuf Başer'in de izlediği maç 2-2 tamamlandı. Penaltı atışlarında Elit Perde takımı 5 atıştan ancak 3'ünü golle sonuçlandırırken, Mali Müşavirler takımı 4'te 4 yaparak, turnuvanın şampiyonu oldu.
    Elit Perde takımı ikinci olduğu turnuvada, Sarıkaya takımı üçüncülük elde ederken, Boğazlıyanspor takımı en centilmen takım oldu. Turnuvanın en centilmen futbolcusu Elit Perde takımından Ümit Günal, en centilmen kaleci Sarıkaya'dan Savaş Aydın, turnuvanın en iyisi Dost Muhasebeden Kelami Ertürk, 19 golle Mali Müşavirler takımından Feridun Karakoç ise turnuvanın en golcü futbolcusu ilan edildi.
    Turnuvada ilk üçe giren takımlara kupaları vemadalyalarını Yozgat Valisi Necati Şentük ile Belediye Başkanı Yusuf Başer verdi. Turnuva sonrası konuşan ASKF Başkanı Halil Türkmen,” Arkadaşlarımızın verdiği destekten ve gençlerimize spor bilincini aşılamak için verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Türkmen konuşmasından sonra turnuvanın birincisine, ikincisine ve üçüncüsüne plaket verdi.
    Turnuva şampiyonu Mali Müşavirler takımı kaptanı Feridun Karakoç,” Yapılan turnuvanın hepimize büyük bir zevk verdiğini söyleyebilirim. Turnuvada emeği geçen herkese de tekrartekrar teşekkür ediyorum. Herzaman bir araya gelemediğimiz arkadaşlarımızla spor gibi önemli bir konuyla bir araya gelmek Yozgat için önemli bir konudur.Spor burada birkez daha asıl amacı olan kaynaşmayı, dostluğu ve barışı sağlamış durumda.” dedi.
Editör: TE Bilişim