İkinci kamp dönemini Yozgat’ta geçireceklerini belirten Yimpaş Yozgatspor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu “İmkanlarımız ve çalışma ortamımız çok iyi, özel maç oynayacak takım da geldiğine göre kamp için Yozgat’tan cazip yer yok” dedi.
İkinci dönem kamp çalışmaları kapsamında özel karşılaşmalar oynayacaklarını belirten Galip Gündoğdu şöyle dedi; “Geçtiğimiz hafta sonu Tokatspor ile oynadığımız karşılaşmada yaptığımız hatalara rağmen, beklentilerimizin üzerinde bir karşılaşma çıkardık. Yarın, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor ile, ilerleyen günlerde de günübirlik olarak gideceğimiz Nevşehir’de bulunan takımlarla özel maçlar oynayacağız. Ardından buraya gelecek olan Giresunspor, Bozüyükspor, Gaziosmanpaşa takımlarıyla bitlikte oynayacağımız özel karşılaşma sayısı en az 6 olacak”.
Özel maçlar dışında rutin kamp çalışmalarına devam edeceklerini ve sezon başlayana kadar geçecek süreyi en iyi şekilde değerlendireceklerini de belirten Gündoğdu, sözlerini şöyle sonlandırdı, “Özel maçlar dışında yapacağımız çalışmalar yine temel konularda yapacağımız çalışmalar olacak. Hücum varyasyonları, alan savunması, takım savunması gibi çalışmalarla ikinci kamp dönemimizi tamamlayacak ve lige en iyi şekilde hazırlanacağız.”

Editör: TE Bilişim