Kulüp Başkanı Kazım Arslan ile bir süre görüşen ve yeni sezona ilişkin yapılacak çalışmaları anlatan Fidan, daha sonra Asbaşkan Ahmet Akgün ile kulüp binasında toplantı yaptı.
Fidan, toplantıda transferlerle ilgili görüşlerini aktarırken, eksik mevkilerde alınmasını istediği futbolcuların isimlerini sundu.
Teknik Direktör Memduh Fidan, toplantının ardından tekrar İstanbul’a döndü. 
ÜÇ ETAPLI KAMP
Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün, yeni sezona ilişkin kamp programını netleştirdiklerini söyledi. Akgün, Teknik Direktör Memduh Fidan’ın hazırladığı program çerçevesinde 15-30 Temmuz tarihleri arasında ilk etap kamp dönemini Yozgat’ta geçireceklerini kaydetti. Futbolculara iki gün izin verileceğini belirten Akgün, 1-15 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir’de hazırlıklara devam edeceklerini aktardı. Nevşehir kampının ardından takımın tekrar Yozgat’a döneceğini vurgulayan Akgün, Ağustos sonunda oynanması beklenen Türkiye Kupası ilk tur eleme maçına kadar çalışmaların süreceğini vurguladı.
Akgün, Yozgat ve Nevşehir kampları süresince 3-4 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını belirterek, Türkiye Kupası maçlarına da birer hazırlık maçı olarak baktıklarına değindi.
TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Asbaşkan Akgün, transfer çalışmalarının da devam ettiğinin altını çizerek, listelerinde bulunan oyuncuların yanı sıra Yozgat liginde oynayan oyuncular üzerinde de değerlendirmeler yaptıklarını söyledi. Stoper, orta saha ve santrafor arayışı içerisinde olduklarını vurgulayan Akgün, birkaç isimle görüşme halinde olduklarını ve kamp kadrosuna katmak istediklerini ifade etti. Transfer piyasasının bu yıl oldukça arttığına dikkat çeken Akgün, bütçeyi zorlamadan genç, koyan ve mücadele eden bir ekip kurmanın gayretinde olduklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim