Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Yimpaş Yozgatspor, pazar günü deplasmanda lider Afyonkarahisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına moralsiz başladı.
    Geçen pazar günü konuk ettiği Oyak Renault takımına 1-0 yenilen ve bu nedenle teknik heyetin istifa ettiği kırmızı siyahlı ekibin futbolcularına verilen bir günlük izin sona erdi.
    Sabah saatlerinden itibaren memleketlerinden dönen futbolcular, kulüp binasında toplanarak yeni teknik heyetle tanıştı ve ilk çalışmasını gerçekleştirdi.
    Teknik direktör Sadun Hoşbay, her takımın zaman içerisinde sıkıntılı dönemlerinin olabileceğini belirterek, ''Bu dönemleri elbirliği ile kısa sürede üzerimizden atmak zorundayız. Çok iyi oynadığınız maçta da kaybedebilirsiniz, önemli olan yapılan hatalardan ders çıkartıp, aynı hatayı tekrarlamamaktır'' dedi.
    Hoşbay, pazar günü deplasmanda lider Afyonkarahisarspor ile karşılaşacaklarını, bu maçı kazanarak moral bulmak istediklerini sözlerine ekledi.
YOZGATSPOR DÖRDÜNCÜ TEKNİK EKİPLE TANIŞTI
    Sezonun ikinci yarısında Yükselişe çıkmayı planlayarak Teknik ekip değişikliğine ve transfere giden Yimpaş Yozgatspor’da ne evdeki ne de deplasmandaki hesaplar tutmadı. İkinci Yarıya Yalı mağlubiyeti ile başlayan Yozgatspor, Batman Galibiyeti ile moral bulurken, Kırklareli deplasmanında ve evinde oynadığı Oyak Renault karşılaşmalarında da aradığını bulamadı.
    Ligin diplerine doğru sürüklenen Yimpaş Yozgatspor’ da teknik direktör Sebahattin Tekin yaşananların sorumluğunu üstlenerek karşılaşma sonrasında yönetime istifa dilekçesini sundu. Daha önce Yozgat’a savaşmak için geldiğini beliren Tekin, alınan mağlubiyetler ve bundan doğan ligde ki gerilemeye engel olamadığını ve bu sebepten istifa ettiğini söyledi. Kötü gidişin ardından gelen istifa ile boşalan teknik direktörlüğe hemen çözüm bulan yönetimin Sadun Hoşbay ve ekibi ile temasa geçerek anlaştı.
    Pazartesi günü Yozgat’a gelen Sadun Hoşbay ve ekibi sağlık kontrollerinden geçtikten sonra dün futbolcularla tanışarak göreve başladı. Hoşbay, daha önce Yozgatspor’da yardımcı hoca olarak da görev almıştı. Böylece Yozgatspor bu sezon Halit Kılıç, Erhan Kayaaslan ve  Sebahattin Tekin’den sonra  4. teknik  adamı Sadun Hoşbay’la da tanışmış oldu.
Editör: TE Bilişim