Yozgatspor’un çiçeği burnunda teknik adamı Hayrettin Gümüşdağ” Aldığımız başarılarla ve yaptığımız işlerle herkesi şaşırtacağız” dedi.

            Sezon boyunca deplasman galibiyetine hasret kalan ve son haftalarda ne evinde ne de deplasmanda maç kazanamayan Yimpaş Yozgatspor’un, Isparta’dan aldığı üç puan büyük sevince neden oldu.

            Alınan galibiyetin sadece basit bir galibiyet olmadığını, bunun şeytanın bacağını kırmak olarak düşündüklerini söyleyen Yimpaş Yozgatspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ,” Geldiğim de takım olarak oyuncularım da moral namına hiçbir şey yoktu.

             Orhangazi maçına kısa bir süre hazırlandık moral aşılamaya çalıştım ancak son dakikada yediğimiz golle o morali tekrar kaybettik. Kötüye giden o durumumuzla yine çok fazla bir idman yapamadan Isparta deplasmanına gittik. Her ne kadar stresten uzak kalmalarını istesem de oyuncularım bunu yapamadı maç içerisinde büyük strese kapıldılar.

            Tabi ki onlarda haklıydı, çünkü Isparta’nın ligde kalması için öncelikle bizi yenmesi gerekiyordu. Haliyle çok baskılı bir futbol sergilediler. Bizim için zor bir karşılaşma oldu ve rakibi genç Abdullah ve Ziya ile şaşırttık. Yıllardır takım kadrosunda olmasına rağmen antrenmanlar dışında topa ayak vurmayan Abdullah’a karşılaşmada şans verdim ve beklediğimin fazlasını buldum onda.

            O her ne kadar mevkiim geri dese de o çok iyi bir santrafor olacak. Bunu onda görebiliyorum. Gönderilen Ziya’yı tekrar kadromuza dâhil ettik.

            Amacımız kimseyi kaybetmek değil, aksine nereden kimi nasıl kazanırız biz onun peşindeyiz. Futbol yüksek paralarla alınan yıldızlarla kazanılan şampiyonluk değildir bana göre” dedi.

            Hedeflerinin seneye namağlup şampiyonluk olduğunu belirten Gümüşdağ, bu sezon ki karşılaşmalarda ligde kalmayı garantiledikten sonra gençleri öne sürmeyi planladığını da sözlerine ekledi.

Pazara kadar izin

            Sezonun en kritik maçıydı yenilgileri halinde küme düşeceklerdi. Bizede en yakın takım.

            Orhangazi maçında umut bulmuştuk. Çok çalışma şansımız yoktu ama Ispartaya gittik düşündüğüm değildi daha zor bir maç geçti buradaki gibi oynasaydık iyi olurdu sterliydik. Genç çocuklar daha rahattı tecrübeliler strese girdi.

            Apo aslanlar gibi oynadı. Apo gerçek bir santrafor olacak. Bundan sonra daha çok gençlere şans vereceğim. Ziya çağırıldı gayet memnundum halinden Sonuç bizimdi ilk kez deplasman da kazanmak gurur vericiydi.

Editör: TE Bilişim