Ligin ilk yarısında sahneye çıkan ve ortaya büyük hedefler koyan Yeni Yozgatspor “şampiyonluğa ben de adayım” demek için Sarıkaya Belediyespor ile karşılaşacağı maçın saatlerini sayıyor.
    Yozgat Amatör Küme takımlarından Yeni Yozgatspor değişen yönetim ve teknik kadro ile  yakaladığı çıkışla şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu herkese sergiliyor.
    Yeni Yozgatspor hedefine bir adım daha yaklaşmak için yarın deplasmanda karşılaşacağı Sarıkaya Belediyespor maçı için saatleri sayıyor.
    Lideri evinde devirerek zirveye ortak olma planları yapan Yeni Yozgatspor Kulüp Başkanı H. İbrahim Yılmaz,” Bildiğiniz üzere ikinci yarının bitimine dört hafta kala takımın başına geçtik. Geçtiğimizde  de ortaya bazı vaatler koyduk. Kısa zamanda Yeni Yozgatspor’ u en üst seviyelerde tutacağımızı anlattık. Bu hedeflerimize sırayla ulaşıyoruz. Belki ilk başta takımı almış olsak bu kadar kadro değişikliği, alışma süresi gibi sorunlarla karşılaşmayıp, daha ilk başlardan takımımıza düzen verebilirdik. Ancak kısmet buymuş diyoruz. Yolumuz uzun ve daha gerçekleştirilmek üzere bekleyen hedeflerimiz var.” dedi.
    Sarıkaya Belediyespor karşılaşmasının takım için önemli bir viraj olduğunu belirten Yılmaz,” Gerçekten takımımız şuan da istenilen kıvama geldi. Yapılan hazırlıklar ve transferlerle de çıtamızı yükselttiğimizi düşünüyorum. Bu sebeplede şuan mağlubiyet için fazla bi sebebimiz var. Lider Sarıkaya’ yı sahasında devirip yolumuza deva etmek istiyoruz. Lige Sarıkaya’ nın gerisinde başladık ama Allah izin verirse Zirveyi kimse ile baylaşmadan bitirmek istiyoruz.
SARIKAYA’YI YENECEK GÜCE SAHİBİZ
    Takımımızda eksiklik olarak gördüğümüz mevkilerde ki yetersizlikleri çözdük. Yapılan transferlerle de hem eksiklerimizi kapattık hem de olan gücümüze güç kattık.
    Eksiklerle ilk yarıda aldığımız başarıyı, ikinci yarıda fazla olan gücümüzle devam ettirmeyi istiyoruz. Bunun için de ilk olarak Sarıkaya’ yı sahasında devirip sonrada sıradaki rakiplerle mücadelemizi vereceğiz. Sarıkaya’ yı yenecek güce ve kuvvete sahibiz.” dedi.
Editör: TE Bilişim