Deplasmanda kazanmanın mutluluğunu yaşayan ve hafta içinde yaptığı çalışmalarla evinde Keçiören’e mağlup etmeye hazırlanan Yimpaş Yozgatsporlu futbolcular taraftarları maça davet etti.

            Kötü günleri geride bırakan ve yükseliş için tüm gayreti gösteren Yimpaş Yozgatsporlu futbolcular kendi evlerinde oynayacakları Keçiörenspor karşılaşması için taraftardan destek bekliyor.

            Bugün saat 14.30’da Bozok Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten futbolcular, taraftar desteği ile bu işin üstesinden gelebiliriz dediler. Karşılaşma ile ilgili bilgi veren teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ,” tam bizim kalemimiz diyebileceğimiz bir rakip. Sıralama da bir üstümüzde bulunuyor ve aramızda yalnızca bir puan var. Keçiören’i mağlup edecek gücü takımımda görebiliyorum. Oyuncularıma deplasman galibiyeti büyük moral oldu. Gökhan, Hasan ve Emrullah’ın durumu maç saatinde belli olacak. Eğer bu oyuncularımdan mahrum kalmazsam çok rahat bir galibiyet alabiliriz şayet yetişmezse tedavileri bunun üstesinden gelebilecek genç yeteneklerle sahanın tozunu atacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim