Büyük umutlarla getirilen ancak sergilediği agresif davranışlarla futbolcular ve taraftarlar arasında tepkiyle karşılanan Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile kırmızı-siyahlı kulübün yolları ayrıldı. Gümüşdağ’ın takımla ilişiği dün kesildi.

             Yönetim değişikliğinin hemen ardından büyük umutlarla göreve getirilen ve 5 yıllık sözleşme imzalanan Hayrettin Gümüşdağ döneminde evinde iki mağlubiyet deplasmanda ise 1 galibiyet yaşandı. En son oynanan Keçiörenspor karşılaşmasında yedek kulübesi arkasında bulunan Yozgatspor tribünlere hakaret ettiği ileri sürülen Hayrettin Gümüşdağ’ın gidişinde bu olay etkili oldu. Gümüşdağ’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

            Konuyla ilgili dün açıklama yapan Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, büyük umutlarla getirdikleri Gümüşdağ’dan umduklarını bulamadıklarını söyledi.

            Yılmaz; “Şunu herkesin bilmesi gerekir ki hiç kimse ne Yozgat halkından ne de Yozgatspor futbolcusundan üstün bir yerde değildir. Takımımızın morale ihtiyaç duyduğu günlerde hem cefakâr taraftarımıza hem de futbolcularımıza kötü sözler, hakaret içeren kelimeler eden birsinin ise bizimle işi olamaz. Bu nedenle büyük umutlarla getirdiğimiz ve 5 yıllık sözleşme imzaladığımız Hayrettin Gümüşdağ ve ekibi ile yollarımızı ayırma kararı aldık” dedi.

            Dün öğleden sonra fesih işlemleri tamamlanarak Gümüşdağ Yozgat’tan ayrıldı.

TAKIM POLAT ÖSKAN’A EMANET

            Yılmaz açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Takımımızın şu günlerde sadece morale ihtiyacı var. Bağırıp çağırma, hakaret etme yeri değildir Yozgatspor, bu sebepten gönderilen hocanın yerine sezon sonuna kadar Sportif Direktörümüz olan Polat Öskan görev alacak. Polat’ın bu işi yapacağından eminim.

            Takımımız düşmemeyi garantilemiş durumda ve önümüzdeki karşılaşmalarda da oyuncularımıza sağlayacağımız moralle puan ve puanlar alacağımızdan da eminim.”

Editör: TE Bilişim