Gol yolunda büyük problem yaşayan Yimpaş Yozgatspor’da teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ gol probleminin çözüldüğü zaman daha iyi sonuçlar alınacağını ifade etti.

            Değişen Yönetimin ilk transferi olan Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ,” Takımım daha iyi futbol oynayabilir. Ayağa pas ve baskılı bir futbol sergilemek istesekte bunu çok fazla başaramadık. İlk yirmi dakikada 0-2 geriye düşmeninde moralsizliği ile futbolumuzu sahaya yansıtamadık. İlk golü atmış olsaydık eğer daha farklı bir futbol sergileyebilirdik. Elimizdeki malzeme bu bununla şampiyon olamayız belki ancak bununla taraftarımızın yüzünü güldürebileceğimize inanıyorum.

Çok güzel günler

bizi bekliyor

            Şuan da toparlanma ve akabinde çıkış yapma planlarımız var. Elimdeki oyuncuları doğru yerde, doğru zamanda kullanmaya çalışıyorum. Ancak istenmedik bir şekilde ilk dakikada gol yedik, ardından penaltıdan bir gol daha yedik. Gol yolunda sorun yaşıyoruz. Gol problemimizi aştığımız an bu sıkıntıların hiç birisini çekmeyeceğiz. Keçiörenspor bizim rakibimiz olamaz normalde ama görüldüğü gibi biz gol atamayıp, atakları karşılayamayınca basit bir şekilde mağlup oluyoruz. Tabi ki bu durum taraftarı üzdüğü kadar bizi de üzüyor. Bizim amacımız onlara iyi maçlar, galibiyetler yaşatmak ve bunu çok yakın zamanda yapacağız. Taraftar bize güvensin her şey çok güzel olacak.

Editör: TE Bilişim