Yozgat' ta düzenlenen, ilçe merkezden birçok okulun katıldığı okullar arası Voleybol turnuvasında heyecen tüm hızıyla sürüyor.
    Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ve birinci gelen okulun Türkiye Şampiyonasına katılacağı turnuvalar hız kesmeden devam ediyor. Bozok Kapalı Spor Salonu' nda gerçekleşen turnuvada genç bayanlar ve erkekler kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Her gün 4 karşılaşmanın yapıldığı turnuvaya katılan okullar vargüçlerini ortaya koyuyor.
    Okulları için büyük mücadala sergileyen gençler profesyonel sporcuları aratmıyor. Yaptıkları smaçlarla, paslarla ve asistlerle izleyicilere renkli anlar yaşatan genç voleybolcular adeta havada uçuyorlar. Çekişmeli geçen maçlardan Salı ve Çarşamba günü alınan sonuçlar şöyle: Şefaatli Kız Teknik Meslek Lisesi 2-0 Y. Anadolu Öğretmen Lisesi, Sorgun Anadolu Lisesi 1-2 Çayıralan Çok Programlı Lisesi, Şefaatli Kız Teknik Meslek Lisesi 0-2 Sorgun Anadolu Lisesi, Sarıkaya Yunus Emre Anadolu Lisesi 2-0 Yerköy Sağlık Meslek Lisesi, Çarşamba; Sorgun İbni Sina Anadolu Lisesi 0-2 Yozgat Anadolu Lisesi( bayan takımı), Sorgun İbni Sina Anadolu Lisesi 2-1 Akdağmadeni Anadolu Lisesi, Sorgun Osman Çavuş E.M.L 2-1 Çekerek E.M.L, Yerköy Sağlık Meslek Lisesi 2-0 Sorgun Ticaret Meslek Lisesi.
   
Editör: TE Bilişim