Son üç sezonda şampiyonluk potasına girmesine rağmen şanssız bir şekilde hedefinden uzak kalan kırmızı siyahlılar, yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Kırmızı siyahlı yönetim transfer çalışmalarını sorunsuz sürdürürken teknik heyette oyunculara yönelik farklı sistemler üzerinde duruyor.
Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Memduh Fidan, ligde genç, koşan, mücadele eden ve rakibini ezen bir kadro ile yer alacaklarını belirterek, taraftarın takımlarını ayakta alkışlayacağını söyledi.
Sezon öncesi kamp programını yaptıklarını vurgulayan Fidan, 6 haftalık bir hazırlık dönemi geçireceklerini ifade etti.

 

BİRLİKTELİK KURACAĞIZ
Genç teknik adam hazırlık dönemini çok çalışarak geçireceklerine değinerek, takım içi uyumu sağlarken, teknik, taktik ve kondisyon yüklemesi yapacaklarını kaydetti.
Hedefe ulaşmak için çalışmanın gerekliliğini bildiklerinin altını çizen Fidan, “Yozgat, benim futbol oynadığım bir şehir. Futbol potansiyelini biliyorum. Taraftarların takımlarına olan bağlılığını biliyorum. Biz sezon başından itibaren takımla taraftar birlikteliğini sağlarsak, başarı arkasından gelecek. Futbolcularımız sahada, taraftarlarımız tribünde kendilerine düşen görevi yerine getirdiğinde şampiyonluk bizim için kaçınılmaz olacaktır” dedi.


TAKIM ALKIŞLANACAK
Genç teknik adam taraftarların takımlarıyla gururlanacağını ve ayakta alkışlayacağını bildirdi. Yeni sezonda planlanan kadro oluşumunda nokta transferler yaptıklarını söyleyen Fidan, “Kadromuzun yaş ortalamasını düşürdük. Bununla birlikte genç ve tecrübeli isimlerden oluşan bir takım oluşturma çabasındayız. Devam eden transfer görüşmelerimiz sonuçlandığında Yozgatspor’un yıllardır hayalini kurduğu ve başarıya koşan bir takım oluşturmuş olacağız. Stoper, orta saha ve santrafor mevkileri için görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına başlayacağımız 15 Temmuz tarihine kadar transferi bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Fidan, taraftarların takımlarını bağrına basacağını belirterek, tribünlerin tamamen dolacağına inandığını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim