Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Samsun İlkadım Belediyespor maçı hazırlıklarına aralıksız olarak devam ediyor.
    Sorgun Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Bilal Şahan birlik beraberlik mesajı verdi. Şahan, “Sorgun Belediyespor özellikle Muammer hocayla birlikte ayrı bir havaya girdi. Kulübümüzün ikinci yarıda yaptığı birkaç trasferle birlikte takımımız daha güçlü hale geldi. Biz taraftarlar derneği olarak Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Samsun İlkadım Belediyespor maçına en iyi şekilde organize olmayı düşünüyoruz. Hafta sonu oynayacağımız karşılaşma öncesi dernek olarak yaptırdığımız yeni atkılarımız geliyor. Ayrıca maç öncesi meşaleler yakarak takımımıza tam destek vermek istiyoruz” dedi.
RAKİP TAKIMLARA SEYİRCİ BASKISI KURAMIYORUZ
    Birçok taraftarın maçı araçları içerisinde izlediğini belirten Sorgun Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Bilal Şahan “Sorgun Belediyespor artık amatör bir ligde futbol oynamıyor. Araçları ile maçı izlemeye gelen taraftarlarımızın tribüne çıkarak takımlarına destek vermelerini istiyoruz.
    Bu takım hepimizin. Eğer Sorgun'u 3.Ligde, 2. ligde ve daha üst liglerde görmek istiyorsak birlik beraberlik şart. Bugün aynı grupta yer aldığımız Bafraspor ve Çarşambaspor'un taraftarlarını görüyoruz. Takımları için tribünleri tıklım tıklım doldurup 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarına destek veriyorlar.
    Birçok karşılaşmayı seyirci baskısıyla kazanıyorlar. Bizim en büyük eksiğimiz bu yönde. Rakip takıma seyirci baskısı kuramıyoruz. Artık tüm Sorgun halkının takımlarına destek vermelerini bekliyoruz” dedi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN KAPALI TRİBÜN İSTİYORUZ
    Sorgun Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Bilal Şahan, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'e seslenen. Şahan “Bizler taraftarlar olarak Sorgun Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Şimşek'i kulübümüze verdiği desteklerden dolayı kendilerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Belediye Başkanımızın yapmış olduğu çalışmaları saymakla bitiremeyiz. Ancak başkanımızdan Sorgun Belediyespor taraftarları olarak bir isteğimiz olacak. Başkanım bizlere biran önce kapalı tribün yapın. Tribünün açık olması rakip takımlar üzerinde seyirci baskısı kuramıyoruz. Bizlerde diğer takım taraftarları gibi kapalı tribünümüz olsun istiyoruz. Göreceksiniz kapalı tribün olduğu zaman takım nasıl desteklenirmiş bütün rakipler görecek” dedi.
Editör: TE Bilişim