Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta mücadele eden ekibimiz Sorgun Belediyespor, 1930 Bafraspor maçının ardından 1 günlük iznin ardından dün antreman yaptı.
    Hafta sonu deplasmanda 1930 Bafraspor karşılaşan Sorgun Belediyespor, özellikle ilk yarının 10 dakikasında ve ikinci yarının son dakikalarda oynadığı futbolla 1930 Bafraspor'a korku dolu anlar yaşattı. 75. dakikadan sonra 1930 Bafraspor kalesini abluka altına alan Sorgun Belediyespor aradığı golü bir türlü bulamadı.
    Başkan Nihat Künbetli, Sorgun Belediyespor, rakibine göre daha üstün bir futbol sergilediğini ancak zeminin kötü olmasından dolayı şansız bir gol yediklerini belirtti. Künbetli “1930 Bafraspor maçının özellikle ilk yarının 10-15 dakikasında rakip takımın kalesinin abluka altına aldık. Yakaladığımız 34 tane net gol pozisyonundan faydalanamadık. Özellikle saha zeminin çok ağır olması futbolcularımızı olumsuz yönde etkiledi. Tabi bu dakikalardan sonra taraftarının desteği ile birlikte Bafraspor biraz daha etkili olmaya çalıştı. İlk yarıda her iki takımda başa baş bir mücadele verdiler”dedi
90 DAKİKA BOYUNCA KÜFÜR YEDİK
    Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Künbetli, Bafraspor maçında futbolcularının 90 dakika boyunca taraftarlardan küfür yediği belirterek “Bafraspor taraftarları 90 dakika boyunca futbolcularımıza ağza alınmayacak küfürler ettiler. Ben bu konuda özellikle maçın orta hakemi ve dördüncü hakemi şiddetle kınıyorum. Maç boyunca bu kadar küfüre maruz kalan takımımıza karşı hiçbir şekilde ne bir anons verildi, ne bir herhangi bir  müdahale bulundular. Bunlar futbolla yakışmayan görüntüler. Bizler her zaman futbol da dostluğun kazanmasını isteriz” dedi.
BAFRASPOR’A KARŞI İYİ MÜCADELE ETTİK
    Kulüp Başkanı Nihat Künbetli, saha şartlarının ağır olduğu bir ortamda futbolcularının iyi mücadele gösterdiklerini belirten Künbetli “Bafra Şehir Stadyumu hava şartlarının ağır olması nedeniyle adeta tarlayı andırıyordu. Saha içerisindeki futbolcularımız ayakta durmakta  ve top yapmakta oldukça zor anlar yaşadılar. Zeminin kötü olması bizi olumsuz yönde etkiledi. Futbolcularımız 90 dakika boyunca topla ilerlemekte oldukça zorlandılar” dedi.
TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ ŞART
    Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Künbetli, özellikle bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Samsun İlkadım Belediyespor maçına tüm Sorgun halkını beklediklerini söyledi. Künbetli “Artık Sorgun halkının takımına sahip çıkması gerekiyor. Amasya maçında olduğu gibi bütün taraftarlarımızın tribünde olmasını bekliyoruz. Özellikle taraftarlarımızdan isteğimiz şudur. Bir çok taraftarımız otomobilleriyle gelip, maçı otomobil içerisinde izliyorlar. Onlardan isteğimiz maçı otomobil içerisinde değil, tribüne çıkarak takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Sorgun Belediyespor artık 3.Lige çıkmaya fazlasıyla hak ediyor. İnşallah bu yıl takımımızı ligde tutup gelecek yıl ise 3.lige çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız”dedi.
Editör: TE Bilişim