Yerköy İdmanyurduspor Başkanı Ertuğrul Coşar görevinden istifa ettiğini açıkladı.

                Geçtiğimiz aylarda Ertuğrul Coşar isminin TOKİ’de bulunan sokağa verilmesinin ardından bir köşe yazarının Ertuğrul Coşar’ın isminin yerine başka bir isim verilmesinin uygun olacağı yönündeki eleştirisi işadamı Ertuğrul Coşar’ı çileden çıkarttı.

                Yerköy İdmanyurduspor’un yıllardır başkanlığını yürüten Coşar, bu gibi olayların yaşanmaması gerektiğinin altını çizerek; “Yerköy’de yıllardır İdmanyurduspor’un başkanlığını yürütmekteyim. Yerköylü gençlerin elinden tutarak Yerköy’deki sportif faaliyetlere bir ivme kazandırmak istedim. Lakin bana bir sokak adını bile çok gören ve benim onların ağırlığınca yıllık vergi verdiğim birkaç insan çıkıyor beni eleştiriyor. Buna karşın Yerköy İdmanyurduspor başkanlığından bugün itibariyle istifa ettiğimi açıklıyorum” dedi.

                Geçtiğimiz yıl Kaymakam Bayram Gale’yi makamında ziyaret ettiklerini ve bu yıl için bir takım faaliyetlerde bulunmak için projeler hazırladıklarını belirten Coşar, “Benim için Yerköy İdmanyurduspor’da bulunan görevim bitmiştir.  Artık yeni bir başkan bulup hiçbir geliri bulunmayan ve yıllık on bin liraya yakın masrafı bulunan kulübe başkan yapsınlar. Hatta o beni eleştiren şahıs gelsin başkanlık yapsın. Hem hiçbir taşın altına elini sokmuyorlar hem de peşin peşin konuşuyorlar” dedi.

Editör: TE Bilişim